EL-FAG AS
Valdresvegen 1
2900 Fagernes
Man-Fre: 07:00 - 16:00
61 36 66 20

Om oss

DSC_4174 (Large)

 

Firmaets navn EL-FAG AS  Kåre Solberg ble etablert 01.11.1981, etter at installasjonsavdelingen ved Glassmagasinet E.G.S opphørte. De hadde da drevet installasjons- og butikkvirksomhet siden 1949. Vår «seniormontør» Oddvar Martinsen har vært med siden starten og Kåre Solberg startet som lærling i 1963.

Firmaet er autorisert som elektro- og teleinstallatør. Vi har også autoriserte medarbeidere på brann- og innbruddsalarm samt telefon, data og store EIB installasjoner.

Vi er medlem i  EL-PROFFEN

I forbindelse med bedrifters internkontroll kan vi tilby et opplegg som tilfredsstiller kravene til dokumentasjon.

Vi  representerer også utførelse av termofotografering. Bedriften besitter god kompetanse og nødvendige godkjenninger innenfor sterkstrøm og svakstrømsområdet. Flere av de ansatte er/har spesialisert seg på forskjellige typer el-installasjoner.

EL-FAG AS  har i dag ca 30 ansatte med sans for videreutvikling og ståpå humør. Vi har en god og stabil kundemasse og med nye spennende prosjekter, ser vi lyst på fremtiden.

De siste årene har vi hatt flere større eneboliger, ombygninger og næringsbygg med avanserte og omfattende el-installasjoner.

Ingen oppdrag er hverken for små eller for store.

FUSJON

1.Januar 2010 er EL-FAG AS i Nord-Aurdal, Blokhus Installasjon AS i Øystre Slidre, Øystre Slidre Instalasjon og Valdres Elektroservice AS i Vestre Slidre en enhet.

Minibilde_ELFAG_medbrett
Les mer om oss i vår digitale brosjyre

 

Send oss en forespørsel

Ta kontakt direkte og send oss en utforpliktende forespørsel.

Fyll ut skjema »
Miljøpolicy »

Visjon og målsetninger

EL-FAG 30år »

EL-FAG 30 Årsjubileum

Vi feiret 30 år i bransjen på Nythun høsten 2011