EL-FAG AS
Valdresvegen 1
2900 Fagernes
Man-Fre: 07:30 - 16:00
61 36 66 20

Bruksanvisning

.

Bruksanvisning tilbakestilling av dekoder:

Ha på tv slik at du ser bilde fra dekoder.

Trykk meny og finn tilbakestill til Fabrikkinnstillinger. Noen dekodere vil be om kode.
Disse er normalt 1234 eller 0000. Følg anvisningene som da kommer opp på skjermen.
Norsk språk, tekst osv. 4/3 er gammel firkantet tv. 16/9 er flatskjerm (widescreen) start søk.
De som får opp laster epg og sfi data etter endt søk kan trykke skip/hopp over(gul knapp) og
fullfør til slutt (grønn knapp).

Samsung tv: (kan være lignende oppsett på andre merker)

Har vært borti at disse kan være vanskelige å stille inn på autosøk. (velg digitalt og analogt)
Manuell innstilling.
Trykk: Meny – innstilling – avansert – Kringkasting – manuell digital.
Kan være litt forskjell på menyoppsett på forskjellige modeller.
Skal da få opp et bilde der du kan velge Ny eller Lukk.
Velg Ny og legg inn info som står under.
1 frekvens om gangen (8 frekvenser)
Start søk og lagre mellom hver gang.

Frekvens: 306000, 314000, 322000, 330000, 338000, 346000, 354000, 362000

Qvam: 256

symbolhastighet: 6900

Send oss en forespørsel

Ta kontakt direkte og send oss en utforpliktende forespørsel.

Fyll ut skjema »